menu

Vertimaxx - balkonbak

De Vertimaxx balkonbak is door Huyskweker ontwikkeld. De plantenbak maakt het u makkelijk om een lang seizoen te genieten van de mooiste bloemen. Door het slimme waterreservoir nemen de planten zelf precies zoveel water op als ze nodig hebben voor hun weelderige bloei. U hoeft alleen maar regelmatig water te geven en af en toe een schepje speciale Huyskweker plantenvoeding toe te voegen.

Wanneer het winter wordt, maakt u uw Vertimaxx balkonbak goed schoon. De bak bestaat uit een uniek systeem van een binnenbak en buitenbak die beide hergebruikt worden. In het voorjaar levert u uw lege binnenbak in bij de kwekerij. U ontvangt dan via de opkweekservice een vers ingepote binnenbak retour die u gemakkelijk in uw buitenbak plaatst. Zo kunt u opnieuw een lang seizoen genieten van de mooiste bloemen!

Webshop-Advertentie-2
Webshop-Advertentie-3

Lengte: 60cm
Breedte: 22cm
Hoogte: 23cm
Potgrond: 13L
Water: 8L

Lengte: 90cm
Breedte: 22cm
Hoogte: 23cm
Potgrond: 21L
Water: 13L

Nu inclusief opkweekservice

Maak gebruik van het gemak van de Vertimaxx balkonbak, inclusief de unieke Huyskweker opkweekservice.

Accesoires

Bloemenmengsels voor de vertimaxx

Standplaats

De meeste zomerbloeiers houden van de volle zon, maar we verkopen ook bloemenmengsels die geschikt zijn om op een plaats te zetten met wat minder zon. Het icoontje geeft u informatie over de beste standplaats.

Bloemenmengsels

Onze bloemenmengsels zijn geselecteerd op tuinprestatie: ze zijn enorm groeikrachtig en belonen u met een uitbundige bloei als u ze op de juiste plaats neerzet.

Watergift

Dankzij het waterreservoir in de bodem voorziet de bak uw plant altijd van voldoende water. Overtollig water laat de bak vanzelf weglopen.